NIJE JOJ PRVI SKANDAL ZBOG LJUBOMORE:MRZI KADA JE CURE OSTAVE ZBOG MUŠKARCA!! Marija zaboravila šta je uradila Džejli! PREVARILA je za ROĐENDAN i šutnula! DETALJI DRAME!! – Otprilike Novo
Portal August 29, 2022

Marija Šerifović izazvala je incident nasred ulice kada je vikala iz sveg glasa i rukom udarila svoj automobil. Na društvenim mrežama osvanuo je skandalozan snimak na kojem se vidi kako viče dok zaustavlja vozilo nasred ulice, a kako je naš izvor otkrio, sukob je nastao zbog klasične ljubomore.

Inače, eurovizijska pobjednica poznata je po tome što je vrlo ljubomorna i emotivna kada su u pitanju emotivni partneri.

Prije nekoliko godina mediji su brujali o vezi sa mladom Zvijezdom Granda Džejlom Ramović, ljubav je pukla zbog Marijine prevare Prema izvorima bliskim Džejli, pobjednik “Zvezda Granda” navodno je svog mentora uhvatio sa drugom djevojkom, što je dovelo do tučnjave, a zatim i prekida veze.

Naime, bosanskohercegovačka pjevačica poludjela je od ljubomore kada je htjela iznenaditi svog partnera, no umjesto sjajne romantične večeri dobila je hladan tuš.

Upućeni navode da je Ramović nenajavljeno došla pred Marijinu zgradu sa sve tortom, vjerujući da će se ona obradovati njihovom susretu, koji nisu planirali, ali da je ostala ispred zgrade, jer je Šerifović nije puštao od nije bila sama u stanu, nego s još jednom djevojkom.

– Bio je kaos. Džeila je došla u Šerifovićev stan na Novom Beogradu, ali nije očekivala da njen partner neće biti sam. Maria nije ni slutila da će Ramović doći. I sve to uz njezin omiljeni kolač. Džejla je pozvala svog partnera na interfon, a Marija se šokirala kada je čula njen glas. Nije je pustila unutra i Džejli je sve bilo jasno.

Počela je plakati, bilo joj je jako teško, odmah je shvatila da je prevara. Bila je stvarno razočarana i ljuta. Ko je djevojka s kojom je pjevačica u to vrijeme bila u svom stanu, ne znam, mislim da Džejla nema pojma o kome se radi, niti je to interesuje – kaže naš sagovornik.poznanik iz estrade, koji joj je prišao. Smirio ju je i odveo u obližnji kafić, gdje je inače sjedio.

On je razgovarao s njom, ali Jaila je htjela razgovarati s Marijom. Nazvala ju je na telefon, međutim, razgovor nije tekao glatko, već vrlo burno. – Žestoko su se posvađali. Džejla joj je svašta pričala. Prisutni nisu mogli čuti što Marija govori, no bilo je jasno da su se posvađali do krvi i noža. Nakon toga Džejla je još malo sjedila u kafiću, a onda otišla. Sve vrijeme je plakala – zaključuje naš izvor.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*