Dragana Mirković prije svih plastičnih zahvata: Ovako je izgledala na početku karijere, zapaIiIa bi da može – Otprilike Novo
Portal August 30, 2022

Put od malog seoskog grada do bečkog visokog društva nije nimalo lak, iako se čini da je u slučaju Dragane Mirković sve prošlo bez ikakvih poteškoća.

Podsjetimo, svoju karijeru predano gradi još od daleke 1984. godine, kada je punila stadione širom Jugoslavije promovišući zvuk “Južnog vjetra”.

Njeni albumi postavljaju rekorde po slušanosti, pjesme su pratili izuzetno popularni spotovi, dok je njen prirodni izgled tada bio više nego obožavan.

Na društvenim mrežama nedavno je osvanula fotografija sa početka Draganine karijere, a mnogi nisu krili iznenađenje koliko se promenila. Drastična razlika u odnosu na Mirkovićevu danas je evidentna, a ono što mnogi znaju jeste da je ona na intervenciji imala korekciju nosa.

Nikada to nije krila i jednom prilikom je istakla da to nije uradila iz estetskih, već zdravstvenih razloga.

U međuvremenu, primjetno je da umjetnica raskošnog glasa nije stala na tome kada je u pitanju uljepšavanje, pa je korigirala zube, ali i estetskim tretmanima radila na zatezanju kože lica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*