KEMIŠ SLOMLJENOG SRCA TEK SAD PRIZNAO ISTINU O RAZVODU:Varala me je sa Draganom Stojkovićem Bosancem,bio mi je DRUG!! – Otprilike Novo
Portal August 30, 2022

Više od 30 godina prošlo je od razlaza slavne pjevačice i harmonikaša, skladatelja i aranžera. Do sada se dosta šuškalo o njihovom kratkom braku Miroljub Aranđelović Kemiš otkrio je da se razveo od prve supruge Vesne Zmijanac jer ga je varala s kolegom Draganom Stojković Bosanac Prošlo je više od 30 godina otkako je poznati pjevač i harmonikaš razišli.skladatelj i aranžer.

Do sada se o njihovom kratkom braku raspisalo mnogo tračeva. Ipak, stječe se dojam da priči još nije stavljena točka i da javnost i dalje zanima što se događalo na relaciji Vesna – Kemiš – Zorica osamdesetih godina prošlog stoljeća.

No, i nakon razvoda, točnije 1987. godine, Aranđelović je detaljno objasnio zašto je napustio Zmijančevu i naveo da je njegova nova supruga snosila strašne posljedice, a sve je to rekao teška srca., između ostalog, piše: “Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni suradnici u poslovnom i privatnom životu.Radili smo zajedno na mnogim projektima,a motiv nam je bio stvoriti novi zvuk u narodnoj glazbi.Kao primjer takve nesebične suradnje mogu navesti navodi da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac.

Tada je Dragan Stojković bio naš kućni prijatelj i on je zaista jedini čovjek za kojeg ne bih posumnjao da se ikada miješa u moj brak, a kasnije sam doznao da je u listopadu pretprošle godine (1985.) već bio s Vesnom, kao i nakon toga. ne avanture”, rekao je aranžer i dodao da su nevolje za njega počele tek nakon prekida sa Zmijančevom.

“Ovim sam želio prekinuti jedno ružno razdoblje u svom životu. Početkom prosinca iselio sam se iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici, a u siječnju, kada sam došao po stvari, zatekao sam novoimenovanu propagandu. urednika PGP RTB-a (Vlada Jovanović, s kojim je Vesna kasnije dobila kćer Nikoliju, prim. ur.) u vrlo domaćoj atmosferi (u gaćama).

O njemu, inače, imam vrlo pozitivno mišljenje, kao o vrlo sposobnom propagandistu, koji svesrdnim zalaganjem može učiniti puno za afirmaciju pjevača (primjer Vesne Zmijanac).”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*