BRUS PUCA POD SILOM ZEMLJINE TEŽE! PERVERZNA OLIVEROVA UDOVICA RASPUSTILA BUJ1NE GRU1D1: Ovo samo Jurić može da DIRA! (FOTO)

Srpska političarka i zastupnica u Skupštini Srbije od 2020. godine te članica naprednjaka ne prestaje intrigirati javnost svojim objavama na društvenoj mreži Instagram.

Od kada je Milena objavila da su ona i Igor Jurić u emotivnoj vezi, što je žestoko kritizirana u javnosti, ubrzo nakon toga uklonila je zajedničku fotografiju sa svog profila.

Svakodnevnim objavama intrigira pratitelje. Iako je Igor Jurić bio razveden kada su započeli romansu, dugo su skrivali svoju vezu od očiju javnosti, ali su se zajedno pojavljivali na svim društvenim događanjima.

Iako se bavi politikom, Milena je završila povijest umjetnosti i trenutno je doktorandica na Megatrend fakultetu. Predaje na Sveučilištu u Prištini, a radila je u uredu premijera u resoru kulture, a iz emotivne veze s političarem Oliverom Ivanovićem ima sina Bogdana.

OVDJE

Nakon više od četiri godine od njegovog ubojstva, s pratiteljima je podijelila da je u vezi s Igorom Jurićem s kojim živi u Novom Sadu.

Nedavnom objavom na Instagram profilu u kojoj nosi bijelu satensku košulju s čipkom i dubokim dekolteom, koju je njezin odabranik Igor Jurić označio kao najdražu, možda ima skrivenu poruku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *