OVI POZNATI MUŠKARCI VOLE MUŠKARCE: Nema više TAJNI, tu su zvanična IMENA I PREZIMENA! – Otprilike Novo
Portal September 1, 2022

Svaka generacija holivudskih zvijezda, ali i onih sa svjetske glazbene scene imala je svoje zavodnike za kojima su žene ludovale.

No, dok su stjecali planetarnu slavu i armije obožavatelja, u privatnom su životu vodili teške bitke sami sa sobom. Naime, u javnosti su se pojavljivali s najatraktivnijim ljepoticama, u spotovima su s njima izmjenjivali nježnosti, a potajno maštali o drugim muškarcima Glazbena zvijezda Ricky Martin devedesetih je godina stekao ogromnu popularnost u cijelom svijetu.

Lijepo lice, zgodno tijelo te nevjerojatan šarm i energija izdvajaju ga od ostalih pjevača na glazbenoj sceni. Žene su ga obožavale.

Od tinejdžerica koje su bile ludo zaljubljene u njega, do nešto zrelijih dama, nije bilo nijedne koja Rikiju nije zapela za oko. Vidjelo se to i na njegovim koncertima gdje su dvorane bile pune damama. Iako je na pozornici imao vrteće pokrete, Martin ni na koji drugi način nije otkrio svoju seksualnu orijentaciju. Tek je 2010. godine javno obznanio da je gay i šokirao javnost – Dugo mi je trebalo da skupim hrabrost.

Bio sam okružen prijateljima koji su mi govorili da slučajno ne izađem u javnost i da je to sigurno kraj moje karijere – rekao je pjevač odgovarajući na pitanje zašto je toliko dugo čuvao tu tajnu.

George Michael bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu. O njegovom sek..ipilu pričalo se od prvog trenutka kada je stao na pozornicu. U njegovim spotovima pojavile su se najljepše žene, uspješne manekenke i holivudske ljepotice. Ipak, velika pažnja ljepšeg spola nije mu značila puno. One su mu u javnosti bile samo paravan, dok je privatno svoje srce davao muškarcima. Prvi put sam bila u vezi sa 27 godina, ali sa svojom seksualnošću sam se pomirila tek sa 24 godine

. Izgubio sam partnera zbog HIV-a i trebale su mi tri godine da se oporavim. Onda mi je majka umrla. Imao sam dojam da je na mene bačeno prokletstvo – priznao je Michael u jednom od intervjua.

Zvijezda serije “Bijeg iz zatvora”, Wentworth Miller, šokirao je javnost priznanjem da je homoseksualac. Odmah nakon emitiranja serije koja ga je proslavila, Miller je otkrio da je gay.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*