ZARAĐUJE GRDNE PARE OD PRODAJE SLIKA SVOJIH DLAKAVIH PAZUHA, NOGU I BIK1N1 Z0NE:KOLIKO RUTA NESTVARNO!! Prestala da se brije iz šokantnog razloga! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 1, 2022

Candice Cynthia je majka jednog djeteta, koja je 2018. godine saznala strašnu istinu. Naime, ona ima dijagnozu pospanosti zbog koje se konstantno osjeća umorno, za život zarađuje prodajom svojih fotografija na kojima se otkrivaju dlake ispod pazuha, oko intimnog područja, ali i dlake na nogama, a sve je počelo kada je dobila bolestan.

Shvatila je da je brijanje još više iscrpljuje i jednostavno odlučila napraviti pauzu s njim kako bi uštedjela što više energije. Ipak, sada je jako zadovoljna svojom odlukom jer prodajom svojih fotografija na stranici OnlyFans mjesečno zarađuje više od 1000 funti.

– Kad mi je dijagnosticirana narkolepsija, morala sam otkriti na što trošim energiju. Često se osjećam umorno, pa mi je čak i brijanje tijela predstavljalo veliki problem – priznala je Sintija, kojoj brijanje nikad nije bila aktivnost koja me veseli – Shvatila sam da se više brijem za druge nego za sebe.

Iako sam u početku imala tremu kad bih izašla u javnost s dlakavim pazusima i nogama, sada se još i razmećem njima – ispričala je ova žena i dodala kako joj je prodaja fotografija dlakavih nogu, pazuha i bikinija s vremenom postala glavni izvor zarade:

OVDJE

– Neke muškarce odbijaju dlakave noge i pazusi, no postoji i veliki dio muškaraca kojima je to privlačno.

OVDJE

Na svojim je stranicama okupila popriličan broj ljudi koji baš poput nje rado ističu svoje dlakave dijelove.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*