Kristina Mandarina sretno je zaljubljena. Ugasili su joj Instagram pa je otvorila novi profil!! MUŠKARCIMA NIJE DOBRO kakva RIBA!! (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal September 3, 2022

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj, Zagrepčanka Kristina Penava ovih dana prolazi kroz pravu agoniju. Njen Instagram profil je nedavno obrisan zbog sadržaja koji je tamo objavila, a iako zbog istog trenutno trpi finansijske gubitke, kako je otkrila za , ne očajava previše. Kako nam je rekla, srećna je i zaljubljena, a šta ju je osvojilo kod novog partnera i kako on reaguje Zašto vam je Instagram ugasio profil? Koji post ili postovi su osporeni?

– Da, Instagram mi je potpuno uklonio profil. Razlog su moje fotografije, koje su, kako su naveli, eksplicitne i loše utiču na okolinu.

Jeste li se žalili na Instagram? Znate li za sličan slučaj?

– Pokušavao sam da se žalim i pišem na Instagram, ali nakon nekoliko puta to više nije bilo moguće, a moj nalog je jednostavno obrisan nakon što su me nekoliko puta upozorili.

Znam puno djevojaka kojima je ukinut Instagram profil iz istog razloga. Uopste ne razumem u cemu je problem – ako momak zna da pleše u štiklama i takvim sličnim objavama, što je po meni još apsurdnije, dok se naše fotografije i Instagram profili brišu. Poznajem dosta djevojaka koje se muče sa Instagramom i to im je jedini način da zarade.

Ponovo ste aktivni na Instagramu pod novim profilom. S obzirom da je i Instagram jedan od načina zarade, koliko je ova situacija utjecala na vaš svakodnevni život? Trpite li neke posljedice (finansijske?) zbog svega toga?

OVDJE

Da, morao sam ponovo da napravim novi Instagram profil i bukvalno krenuo od nule. Veoma je teško sve to vratiti. Malo je čudno, moram priznati… Snimam Instagram Story samo za par ljudi, ali dobro, nisam previše zabrinut zbog toga. Posljedica je, naravno, koliko je izbrisanih postova, uspomena, fotografija, ali i onih finansijskih. Ali ja na sve gledam pozitivno i mislim da Instagram zapravo nije “pravi život” i da se svi trebamo okrenuti pozitivnim stvarima koje nas ispunjavaju u stvarnom životu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*