SKANDAL UŽIVO! DOKTOR ANTONIJEVIĆ: BITI ZALJUBLJEN U MUŠKARCA JE BOLEST! Direktor prajda U šoku:DOKTORE VI STE BOLESNI OVO JE LJUBAV !! (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal September 3, 2022

Pregovori u Vladi Srbije između predstavnika vlasti i organizatora Europridea nastavljeni su jučer i traju kontinuirano, a Goran Miletić, jedan od organizatora, kaže da pomaka ima, ali dogovora još nema.

Direktor Beograd Pridea Marko Mihajlović i dr Borislav Antonijević iz Udruženja građana, doktora i roditelja za nauku i etiku razgovarali su o ovoj temi s voditeljicom Jutarnjeg programa Kurir televizije Oljom Lazarević. Uvijek koristimo zamjenu teza. Ovo nije samo sloboda izražavanja i okupljanja. Sada je izašao program ove manifestacije u kojem piše da će se posjećivati ​​škole, vrtići, samostani, ustanove.

Imamo tri udžbenika u kojima se afirmira homoseksualnost. Traže da djeca s 13, 14 godina promijene spol. To je kao da ih pustimo da voze auto – započeo je Antonijević.

Mihajlović je nakon nekoliko sekundi prekinuo sugovornika:

– Gdje ste to pročitali, nije istina. Olja, prekini gosta koji laže kao nitko nikada na televiziji, inače ću napustiti program. Čovjek plaši narod notornim lažima. Europride program dostupan je na našoj web stranici. Imate li vi, gospodine, imalo dostojanstva u životu. Gledate kako vam oduzimaju prava sugrađanima, a onda dođete na TV i dodatno se trujete – rekla je Mihajlović.

Doktor Antonijević potom je nastavio u žešćem stilu, izrekavši šokantnu rečenicu – Ne mogu dopustiti da se ovdje promoviraju neprirodne stvari – rekao je Antonijević, na što mu je sugovornik poručio da odmah komori vrati liječničku licencu.

– Homoseksualnost je bila i ostala bolest. I naravno, može se liječiti kao i svaka bolest – nastavio je Antonijević.

– Tako se ponašaš prema sebi? Vi ste nenormalni – odgovorio je Mihajlović.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*