I SANJA STANKOVIĆ POVADILA SILIKONE: Evo kako sada izgleda! Muškarci ne vjeruju kako izgleda sada !! (FOTO)

Učesnica rijalitija “Zadruge” Sanja Stanković, baš kao i njena kolegica Aleksandra Subotić, odlučila je da ukloni biopolimer sa usana.

– Dobar dan, dobar dan. Ovako želim najaviti što sam radio. Vadio sam gornju usnu. Kao što vidite, još uvijek imam otekline i trnce.

Danas sam uklonila pola dlaka, a drugu polovicu ću za sedam dana. Neću imati ožiljak. – Nisam imao bolove. Svi me pitaju boli li me, ali mene stvarno nije.

Vidio sam da Alex plače od boli, ali nisam. Pritom se moje kopče gotovo uopće ne vide. Imam još malo otoka, spašće i onda jedva čekam krajnji rezultat, za desetak dana kad će sav otok spasti – dodao je Stanković.

Osjećam se fantastično i ovo izgleda fantastično, a tek će izgledati fantastično kad se cijela oteklina spusti. Samo želim apelirati na sve djevojke da ako nemate hitnu potrebu ispumpati usta to ne radite jer se nakon nekog vremena deformiraju. Učinio sam to jer kad god sam pumpao usta, gornja ostaju, a donja se spuštaju.

– Gornja usna mi je uvijek bila veća od donje. To me uvijek živciralo pa se više nisam htjela pumpati. Molim vas, ako išta stavljate, nemojte stavljati biopolimer.

Uopće nije biopolimer jer je nerazgradivi silikon. Na kraju ćete, kao i ja, morati na operaciju – zaključila je voditeljica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *