KAKVE NOGE! VODITELJKA OVAKO IZGLEDA KAD NIJE NA POSLU: Marija oduševila VRELI1M fotkama sa letovanja, ima tel0 kao AVION! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 27, 2022

Voditeljica Marija Savić Stamenić otputovala je na odmor u Crnu Goru, gdje uživa i pokazuje koliko je zanosna kada su kamere ugašene.

Marija je objavila nekoliko fotografija na kojima izgleda sjajno pa je oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama.

“Kad se iznerviram na poslu, pa se vratim par dana unazad… Polako. Dišite duboko”, napisala je Marija u posljednjoj objavi na Instagram.

Pravi ideal ženskog tijela”, “Jedna od najljepših žena na ovim prostorima”, “Prekrasne noge”, “Tko te može živcirati, ljepotice?”, samo su neki od komentara ispod objave. Oblačim se urediti se i našminkati, a kad krene emisija, bitna sam samo za sadržaj. Tako je oduvijek bilo.

Dugo sam bila reporterka, pojavila sam se na ekranu mokra, smrznuta, nenašminkana… Desilo mi se jednom u Kosovskoj Mitrovici da sam počela da perem kosu, stavila sam šampon i više nije bilo vode, i trebao sam se pojaviti uživo u programu za 45 minuta. Bila je zima, šest ujutro.

Malo sam oprala kosu bocom od pola litre. Možete misliti kakva je bila moja kosa! Od tada mi nije previše stalo.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*