ŠABAČKI VAŠAR POSTAO SRPSKA SRAMOTA? O ovoj IGRAČICI je brujala NACIJA, mnogi su PRODALI KRAVE da je VIDE UŽIVO (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal September 28, 2022

Šabački vašar je završen, obrenovački je počeo, a javnost i dalje bruji o igraču koji kao da je došao iz filma “Krivo skretanje”.

Kad sam prvi put dobio video slavne Wendy i njezine plesačice, oblio me hladan znoj, ne zato što sam bio zgrožen izvedbom obje osobe, već zato što je pokraj njih sjedilo dijete s roditeljima – tata ispred s pivo u ruci, dok je mama sjedila pogrbljena pored njega i vjerujem da joj to baš i nije drago.

Srećom, dijete je bilo okrenuto prema “šatoru” pa nije uspjelo uhvatiti svaki trenutak ovog zaista nesvakidašnjeg događaja.

Isprva je bio prazan, no kako se pjevačica sve više opuštala, tako je na trenutak izgledala poput vibrožabe. kratko vrijeme eminentni šator se punio, a Wendy je postajala sve glasnija i glasnija.

Glazba za oči i uši, i na trenutak sam pomislila “blago gluhima i slijepima”, no opet mi je pogled pao na oca koji s uzbuđenjem i osmijehom gleda ove dvije žene na improviziranoj pozornici.

Šta vi mislite o ovakvim zabavama da li vam se sviđa ovakav vid provoda ?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*