PRIRODNO IZDANJE: Stanija promijenila izgled prije ulaska u rijaliti, muškarci baIe za njom, pogledajte kako sad izgleda – Otprilike Novo
Portal September 29, 2022

Stanija Dobrojević poznata je po tome što vodi zdrav život, godinama redovito trenira, ali ne bježi ni od estetskih korekcija i tretmana ljepote.

Stanija je ljetos obojila kosu u puno svjetliju, plavu nijansu, a sada se odlučila vratiti prirodnijem izgledu. Jesen je svakako vrijeme kada se događaju mnoge promjene, pa je tako i starleta odlučila promijeniti frizuru.

Stanija je skinula sve jarke tonove i vratila svoju prirodnu boju, a obožavatelji su bili oduševljeni ovim potezom, te su joj poručili da je “prirodno uvijek najljepše”.

Podsjetimo, Stanija bi u veljači iduće godine trebala ući u “Zadrugu 6”, gdje se trenutno nalazi njezin bivši dečko Marko Marković, prijateljica Maja Marinković koja joj je zabila nož u leđa flertovanjem s Crnogorcem te Kristijan Golubović s kojim je Stanija godinama nije u dobrim odnosima.

Šuška se i da će Dobrojevićeva za nastup u reality showu uzeti nevjerojatnih 50.000 eura te da se neće natjecati s ostalim zadrugarima za prvo mjesto, već će samo određeno vrijeme gostovati u Bijeloj kući.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*