JEREMIĆEVA PRIZNALA KAKVE JE ZAHVATE SVE RADILA NA SEBI: Voditeljka PLANIRA još jednu stvar, to će biti STVARNO ŠOK (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 2, 2022

– Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako ostarjela. Sve je moje, pa i nos, imam jako lijep rimski nos – otkrila je.Voditeljica Jovana Jeremić važi za osobu koja je jako oštra na jeziku, pa je i ovoga puta govorila o temi na koju mnoge dame izbjegavaju odgovor.

Naime, kako se na TikToku našla snimka kao svojevrsna kompilacija Jovanine plastične operacije “prije i poslije”, voditeljica je medijima otkrila što je korigirala na sebi Nisam se operirala.

Kada budem planirala da radim, to ću snimiti, a to će se desiti u narednom dijelu godine – rekla nam je Jovana, a zatim otkrila šta želi da promijeni na sebi:

– Planiram dodati masnoću na grudima, jer su se nakon podoja dosta objesile.

Imala sam fantastične grudi i generalno sam protiv silikona, a ovo što ću napraviti je posebna kampanja vezana uz moj imidž. Bez silikona, samo prirodno.
– Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako ostarjela. Sve je moje, pa i nos, imam jako lijep rimski nos – otkrila je, pa dodala:

– Jedino što sam promijenila na licu bile su usne, ali to ne spada u plastičnu kirurgiju. Sada imam 31 godinu i lijepo lice, pa tu dolazi do izražaja razlika u godinama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*