DETE (2) VISILO NA TERASI, PA PALO S 12. SPRATA: DOK SU SVI GLEDALI BEBINU SM*T, DOGODILO SE ČUDO (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 2, 2022

U nastavku današnjeg članka dotaknut ćemo se teme koja je mnogima utjerala strah u kosti, a mnoge natjerala da shvate da kada je dijete u pitanju, u godinama kada istražuju i zanima ih sve, ne treba ostavite na miru makar i minut, jer nikad ne znate kada sekund nepažnje može završiti kobno. Naime, današnja priča odnosi se na vrlo stresnu situaciju koja se dogodila u Vijetnamu, gdje je djevojčica od samo 2 godine preživjela pad sa 12. sprata zgrade u kojoj živi, ​​a sve zahvaljujući hrabrom dostavljaču koji je skočio na krov zgrade. bašta restorana.da spasi dijete.

Dakle, sve se dogodilo u gradu Hanoju, a komšije su bile te koje su videle bebu kako se drži za ogradu terase, te su počele da vrište i dozivaju u pomoć, a jedna žena je uspela da snimi celu scenu koja se ledi. vene. Dok je žena snimala dijete i mahnito dozivala pomoć, muškarac po imenu Gujen, koji je dostavljač koji raznosi pakete po gradu, pogledao je u nebo.

Naime, on je jednostavno bio na pravom mjestu u pravo vrijeme, te je u trenu uspio uhvatiti dijete koje je palo kada je pustila rukohvat sa ograde, i krenuo prema zemlji.

– Sjedio sam u autu i čekao isporuku kada sam čuo vriske – rekao je Man za Vietnam Times. Zatim je gurnuo glavu kroz prozor vozila i otišao da vidi odakle dolazi vrisak. Tada je vidio dijete koje se držalo za ogradu balkona, ali sa vanjske strane. – Istrčao sam iz vozila i tražio način da se popnem na onu nadstrešnicu ispred jednog lokala, koji je odmah ispod balkona. Nekako sam se popeo na taj krov, koji je na visini od dva i po metra, i gledao da uhvatim dete – svedoči ovaj hrabri čovek.

Video zapis pogledajte klikom na OVDJE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*