“NISAM DALA DA ME VODAJU I SVLAČE” Lidijina KARIJERA je bila u PROBLEMU kada se zamerila OVOM ČOVEKU!! – Otprilike Novo
Portal October 3, 2022

Poznata glumica Lidija Vukićević gostovala je u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji, gdje se dotakla jedne od nemilijih scena na snimanju s Batom Živojinovićem.

Naime, glumica je izjavila kako ju je direktor fotografije tada zamolio da se skine, što ona nije namjeravala učiniti. Iako je to imalo posljedice.

Snimao sam film “Razvod na određeno vrijeme” s Batom Živojinovićem s redateljem Milanom Jelićem u Metropolu. Radili smo jednu scenu. Direktor fotografije bio je tada pokojni Petko i on se uključio u tu našu scenu. On je tada rekao “mali (ja sam tada tek završio Fakultet dramskih umjetnosti), ovdje se moraš skinuti”. Odmah sam mu odgovorila “ne, veliki ja se neću ovdje skidati”.

Odmah nakon toga mi je odgovorio “vi glumice, kad dođete takve s faksa, nećete biti baš fine”. Samo sam rekao da ne poznajem druge glumice, ali neću se ovdje skidati.

Nemam problema s raskidom ugovora, bila sam spremna na sve – rekla je glumica
– Dakle, pucao sam s očekivanjem da će mi vratiti mitraljez. Tako je i bilo, završili smo film.

Nisam se skidao, bio je to divan prizor. Taj film izlazi danas. Iako je taj isti direktor fotografije snimio seriju “Vuk Karadžić”. Dobila sam mjesec dana ranije da čitam Baranija, Miloša Obrenovića, s obzirom na to da je trebalo da igram veliku ljubav Miloša Obrenovića – rekla je glumica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*