Žena (61) postala surogat majka sinu i njegovom muzu: ‘Sve bih ponovila! NEKA MOJ SIN BUDE MAJKA!! (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 3, 2022

Rekao sam liječniku o čemu razmišljamo, a on je pitao: ‘Je li mama zdrava?’, pa sam mu rekao da je, a onda je pitao ‘A ima li maternicu?

Ako ima, ne vidim zašto ne!’, prisjetio se Matthew.Matthew Eledge (34) i Elliot Dougherty (31) upoznali su se 2012. godine kad je Matthew režirao kratki film i pitao Elliota bi li on za glumce napravio stajling – otišli su u restoran razgovarati o scenariju i od tog se dana nisu prestali družiti, a tri godine kasnije su se i vjenčali, iako su istospolni brakovi u Nebraski priznati tek u ožujku ove godine.

Gej par brzo se susreo s predrasudama, a njihova se priča našla i na naslovnicama mnogih američkih novina kad je Matthew, nakon što je otkrio da su on i Elliot zaručeni, dobio otkaz u jednoj katoličkoj srednjoj školi gdje je predavao engleski jezik i radio kao logoped.

OVDJE

Tada je u znak podrške njemu i drugim gej parovima 102.000 ljudi potpisalo peticiju da se poništi odluka o otkazu, no katolička je škola bila čvrsta u svojoj odluci da otpusti, kako su tad napisali, ‘člana osoblja koji se očito ne može posvetiti učenjima i doktrinama Katoličke crkve…’
Matthew je pronašao novi posao, ali iskustvo je njega i partnera umorilo, te su znali su da će im se slične stvari događati i ako u konzervativnoj Nebraski kao gej par pokušaju usvojiti dijete.

OVDJE

Čim je čula za njihovu želju da osnuju obitelj, Elliotova sestra im je ponudila da im bude donorica jajnih stanica, a plan je bio da se beba napravi s Matthewovim spermijima, pa bi dijete genetski bilo povezano s oba oca.

Ipak, par je njenu velikodušnu ponudu odbio jer je i sama baš pokušala dobiti dijete, pa nisu, kažu, to mogli prihvatiti – a ubrzo im je isto ponudila i Matthewova mama Cecile. – Nikad mi zapravo nije palo na pamet da postoje zdravstveni rizici, dok mi sin to nije spomenuo – rekla je za Insider Cecile, koja je već tada bila u postmenopauzi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*