ISPLIVAO NIKAD VIĐEN SNIMAK BABA VANGE DO SADA! Jezivo proročanstvo ledi krv, sve će se desiti TAČNO NA OVAJ DATUM – Otprilike Novo
Portal October 4, 2022

Baba Vanga, bugarska proročica koja je umrla 1996. u dobi od 85 godina, predvidjela je događaje za mnoga nadolazeća stoljeća.

Proročanstva Nostradamusa i Babe Vange su se sudarila 2018. Najpoznatiji proroci predviđali su da će ta godina biti godina prirodnih katastrofa u cijelom svijetu.

Tumači proročanstava Nostradamusa i Babe Vange izjavili su da su predvidjeli potrese, vulkanske erupcije, glad, ratove i poplave, prema onima koji se bave njezinim radom i onima koji tumače njezina proročanstva.

Podsjetimo, u Grčkoj su 2018. požari odnijeli brojne živote, a bilo je i potresa. Na Havajima je zbog vulkana uništeno oko 600 domova, a diljem svijeta zabilježene su brojne poplave i druge ekstremne katastrofe.

Požari koje je navodno prorekla nisu prošle godine zaobišli ni Grčku, u Turskoj su bile katastrofalne poplave, a Haiti je pogodio razoran potres.

Mnogi svjetski moćnici obraćali su joj se za pomoć vjerujući u njezinu proročansku moć, a njezina proročanstva i danas intrigiraju ljude diljem svijeta. Čak je i slavni History Channel napravio specijalnu emisiju o njoj.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*