ŽENA UHVATILA MUŽA I LJUBAVNICU NA DELU! Svi mislili da će leteti perje, ali SUPRUGA povukla CARSKI potez, a ona je ostala NEMA! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 7, 2022

Ovaj video osvanuo je na Redditu da bi bio izbrisan, a sada ga korisnici masovno dijele na TikToku jer se žena ponijela kraljevski i dostojanstveno u prilici od koje mnogi izgube glavu.

Mnogi su se složili da je ovo najbolja osveta za one koji su prevareni, naime ovaj muškarac je supruzi rekao kako da “ide gledati utakmicu s društvom”, a zapravo je otišao na mjesto koje je udaljeno oko tri sata vožnje. daleko od mjesta gdje živi..

Mnogi su očekivali pravi skandal, komentirali su korisnici društvenih mreža hladnoću u ženskom glasu. Kada se pojavila, ljubavnik nije skidao osmijeh s lica, a onda je uslijedio razgovor u najnormalnijem tonu.

Supruga: “Što se događa?”. Muž: “Hajdemo na večeru”. Supruga: “A tko si ti?”. Ljubavnik: “Ja sam prijatelj”. Supruga: “Prijatelj s posla ili…?”. Ljubavnik: “Da, ja sam prijatelj”. Supruga: “Dobro. Ja sam njegova žena. Kakav si ti prijatelj?”.

OVDJE

Suprug: “Radimo zajedno”. Supruga: “Znate li da su naša djeca planirala noćas provesti noć dok ste vi tri sata daleko u Bel Airu? Jeste li znali za to? Djeco?! Jeste li znali? Odvratni ste, odvratni.”

Nakon ove rečenice, ljubavnica je skinula osmijeh s lica, dok je suprug samo odlučio ustati i otići. Brojni korisnici pohvalili su reakciju supruge koja je normalnim razgovorom riješila situaciju, a neki tvrde da je prijatelj znao da ima ženu, dok su drugi mišljenja da ona nema pojma.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*