NOVI DETALJI PRIVOĐENJA PEVAČICE U NEMAČKOJ! Evo kako se Tea Tairović pravdala POLICIJI na aerodromu odakle joj TOLIKA LOVA!! – Otprilike Novo
Portal October 9, 2022

Tea Tairović održana je u zračnoj luci u Hamburgu u ranim jutarnjim satima zajedno s još nekoliko glazbenika. Kako neslužbeno doznaje, dvojica glazbenika koji su bili s pjevačicom pušteni su, dok je Tairović priveden.

Pjevačicu je, kako su prenijeli mediji, privela financijska policija jer je kod sebe navodno imala oko 70.000 eura, a osim nje privedeno je i nekoliko njezinih kolega.

“Radila je u Bugarskoj i uzimala novac koji je dobivala za napojnice. s njom u Njemačku, misleći kupiti nešto za sebe u shoppingu jer je radila dva dana, petak i subotu u Hannoveru i Hamburgu”, doznajemo od izvora što je Tea Tairović navodno rekla policiji u zračnoj luci.

Kako se nagađa, postoji mogućnost da pjevačici do daljnjeg bude zabranjen ulazak u Njemačku, kao i njezinim kolegama, koji su bili na popisu privedenih.

Za sada nisu poznata imena svih zabavljača koji su nastupili, a zasad je poznato samo Teino ime.

Kako je za Kurir rekao njen menadžer Nikola Bridges, ona je prvenstveno privedena zbog prekoračenja boravka u šengenskoj zoni i da to nema veze s financijama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*