ĆERKU ĆU UČITI DA SE UDA ZA BOGATOG! Jovana otkrila šta će reći naslednici – “Žene, plačite u mercedesu, ne na klupi” – Otprilike Novo
Portal October 10, 2022

Jovana Jeremić iznenadila je sve kada je javnosti predstavila svog novog dečka Nenada Stankovića, a onda se pojavila informacija da su raskinuli, što je voditeljka demantovala.

“Nisam prekinula, vrijeme će pokazati hoćemo li Nenad i ja preživjeti. Nisam žena koja vara, ali sam žena koja jako dobro zna što hoće. Normalno je da ako postoje neke nedosljednosti, ljudi se rastaju.Za sada dobro funkcioniramo.

Nemam vremena za gubljenje,ili me netko može ispratiti i podržati to što radim ili ne može.Lako me je ispratiti jer ne Nemam nikakvih mega hirova”, rekla je Jeremićka, koja je otkrila i ono što jedino ne voli biti dominantna:

“Volim biti sama podređena u intimnim odnosima, volim biti žena. Muškarac bi trebao biti dominantniji.

“Na visokoj nozi, važno mi je da imam i taj emotivni deo. Ne volim to da pokazujem, više volim da muškarac o meni misli negativno pa da posle shvati ko je Jovana Jeremić. Jako je teško doprijeti do mog srca. Mislim da se u biti nikome ne sviđam on poznaje samo moje najbliže prijatelje””Neću pusti je da pati za muskarcima, ja cu joj prenijeti sve sto mislim da je vazno, a to je da ne vara, da nikad ne bude necija prijateljica i da ne uzima decka od prijateljice, jer meni je to ispod nivoa sav moral.

Naučit ću je da bude svoja, da nikada ne ovisi ni o jednom muškarcu.

Žena prvo uvijek mora imati sve sama, a onda uzeti od muškarca. Naučit ću je da se uda za bogate, a ne za siromašne. Ima jedna rečenica koju nikad nisam izgovorio: ‘Kada ženi nedostaje bračni drug, umjesto Rolexa, stana u centru Beograda i auta, žena dobije rak’.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*