NIKO NE ZNA DA JE PRINCEZA DAJANA MUVALA NAJPOZNATIJEG SRBINA: Njegova supruga otkrila istinu koja ZAKUCAVA!! – Otprilike Novo
Portal October 10, 2022

Svi su mi na neki način govorili da ga se trebam malo bojati. Uvijek bih ih pitala u kom smislu ga se trebam bojati.Lijepa Brena je istakla da zbog apsolutne posvećenosti karijeri i nedostatka slobodnog vremena nije ni pomišljala na ljubav niti je mislila da tako nešto bi joj se događalo dok nije upoznala Bobu.

Ipak, svjetski uspjesi koje je postigao na teniskim turnirima i njegov atraktivan fizički izgled učinili su ga poželjnim ne samo među ljepšim spolom u današnjoj Jugoslaviji, već iu cijelom svijetu.

Svi su mi nekako govorili da ga se trebam malo bojati. Uvijek bih ih pitao u kojem smislu ga se trebam bojati.

Tada bi mi rekli da je on i dalje poznat na svjetskoj razini, da će me ostaviti i da će pasti na čari neke svjetske ljepotice jer su one “kecerice” – rekla je pjevačica, na što se nadovezala i sama voditeljica. spominjanjem Diane, princeze od Walesa.

– Čak ga je i Lady Di znala napadati – uz osmijeh je istaknula Vesna.

– Ona je super dama i ne želim reći ništa što bi povrijedilo takvu osobu. Bobina i moja energija su se spojile, pa sam svima onima koji su mi savjetovali da ga se bojim rekla da nisam ni ja 14-godišnjakinja, neka me puste da to sve sama doživim, ocijenim i, u kraj, i padnem i slomim se ako treba, ali ustat ću i preživjeti.

Naša ljubav je pobijedila. Ta nevjerojatna strast s početka prešla je u puno moćniju i snažniju fazu, u nešto puno kvalitetnije. – kaže Brena

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*