“UNA PRETERALA SI, SLIKE SU VULGARNE”! Zdravkova ćerka zbog ISTICANJA 0GR0MN0G p0pr1sja izazvala OPREČNE KOMENTARE (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 10, 2022

Kći Zdravka Čolića poznata je po fotografijama na društvenoj mreži “Instagram” kojima se uspjela nametnuti kao jedna od “influencerica”, ali i po tome što je velika podrška svom legendarnom ocu Zdravku Čoliću.

Pokazala je to nedavno kada je zajedno s Čolom otišla u Beč, gdje je pjevač neumorno pjevao publici puna tri i pol sata.

Tijekom boravka u glavnom gradu Austrije Una Čolić snimila je i nekoliko novih selfieja koje je potom objavila na svom profilu, a reakcije su, naravno, počele stizati munjevito.

Mnogi su pohvalili izgled koji je kći Zdravka Čolića pokazala na novim fotografijama, iako je bilo i onih koji smatraju da je malo pretjerala u pokazivanju dekoltea.

OVDJE

– Una, pretjerala si, vidiš da te samo muškarci komentiraju, slike su vulgarne, ipak si kći najveće zvijezde – glasio je jedan od komentara, dok su drugi napisali da je dosta golotinje. No, kći Zdravka Čolića ne traži komentare, on se rado prikazuje upravo u takvom izdanju.

Otkako je prije dvije godine postala punoljetna, “eksplodirala” je na društvenim mrežama, a svoju ljubav prema modi najviše voli iskazivati ​​iako još nije odlučila kojim putem želi krenuti profesionalno.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*