TEA TAIROVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SKANDALA NA AERODROMU Otkrila šta se dogodilo: Na pitanje voditelja POTPUNO POBESNELA! HAOS (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 12, 2022

Pjevačica Tea Tairović gostovala je u emisiji “Puls Srbije” kod popularnog voditelja Ivana Gajića, gdje nije željela komentirati najnovije navode o njenom privođenju.

Naime, mlada pjevačica našla se u centru skandal kada se pojavila vijest da je navodno uhićena pri povratku iz Njemačke.

– Nisam ovdje došao pričati o ružnim stvarima, nego o lijepim stvarima. Reći ću samo jedno, a to je da su navodi netačni, da nisam ni uhapšen niti lišen slobode – kaže Tairović.

– Izjavio sam da nisam ni prebačen ni uhićen, ali nije novost da ima neugodnosti u zračnim lukama.

Navodi su netočni, a što se novca tiče, neukusno je pričati o tome – kaže Tea Tairović, odlučna da ne želi komentirati ništa više od onoga što je već napisala na svom Instagramu, tj. da se dogodila neugodnost koja se svakome može dogoditi.da se dogodi.Istaknula je da nema priče koja ju nije zaobišla te da se jako dobro bori sa svim skandalima koji joj se pripisuju.

Voditelj Ivan Gajić pokušao je na vrlo fin način pjevačici postaviti pitanje o intimnim snimkama, što je nju razbjesnilo.

– Tisuću i jedan put nisam odgovorila na ta pitanja, zašto me to pitate, ne poštujete me ovim pitanjem – rekla je Tea Trairović.

Tea Tairović se naljutila zbog pitanja o intimnim snimcima i istakla da im više nikada neće odgovarati.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*