Š0K: OGLASIO SE NENAD PERIŠ NAKON NEKOLIKO MESECI ĆUTNJE : OBJAVOM NA MREŽAMA RASPLAKAO SVE – Otprilike Novo
Portal October 13, 2022

U nastavku današnjeg članka dotaknut ćemo se poznate teme od koje je prošlo gotovo godinu dana, a javnost se ni danas ne prestaje prisjećati emisije. Naime, riječ je o nestanku mladog Splićanina Mateja Perriša koji je ujedinio cijelu regiju, ali i šire, te su se svi nadali da će se kad-tad pronaći.

Nažalost, to se nije dogodilo, a njegovo tijelo pronađeno je pet mjeseci kasnije u jesen. Naime, otac Nenada Periša je netko tko je mjesecima u Beogradu pomagao policiji da pronađe njegovog sina.

Sada je na svom profilu objavila tužnu pjesmu za koju se smatra da je posvećena stradalom Mateju, a jasno je da Nenad i dalje pati za sinom, a kako i ne bi. Naime, pjesma koju je Matejev otac objesio zove se Moj lipi anđele, a izvode je Oliver Dragojević i Zorica Konža, a tekst glasi ovako: “Još negdje čuvam nešto za tebe kad su jutra puna nevolja i kad ništa. ide našim putem”…

“Lijepi moj anđele, pogledaj me ako se ujutro tužni probudimo, čuvat ću osmijeh za tebe. Ako nas tužno jutro probudi i srce se steže od nevolje, nešto ti čuvam, pogledaj me”, glasi refren ove pjesme. Podsjetimo, Mateja je nestao u noći s 30. na 31. prosinca kada se iz noćnog kluba Gotik udaljio u nepoznatom smjeru i od tada mu se gubi svaki trag.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*