Stigle crne vesti, preminula je svima najdraža GLUMICA – ZA PET DANA JOJ JE TREBAO BITI ROĐENDAN…VELIKA TUGA! – Otprilike Novo
Portal October 13, 2022

Nažalost, ni danas nemamo dobre vijesti za vas, pa i danas za vas imamo informacije koje će vas rastužiti, a koje nam dolaze iz svijeta koji je ostao u nevjerici saznavši da je još jedna osoba napustila ovaj svijet za koju su mnogi obožavana, a koju su mnogi voljeli gledati, kako na TV-u tako i u filmovima. Dogodilo se da je u 97. godini života preminula svjetski poznata glumica Angela Lebsberry.

Vijest su objavili svi svjetski mediji, njezini se obožavatelji opraštaju od nje putem društvenih mreža, au medijima je objavljeno i službeno priopćenje povodom smrti slavne glumice: “Djeca Lady Angele Lansbury sa žaljenjem objavljuju da je njihova majka preminula u miru u snu kod kuće u Los Angelesu u 1:30 ujutro danas, 11. listopada 2022., samo pet dana prije njegovog 97. rođendana.” Osim troje djece Anthonyja, Deidre i Davida, iza sebe je ostavila i troje unučadi, Petera, Catherine i Iana te petero praunučadi, kao i svog brata – producenta Edgara Lansburyja”.

Također, u priopćenju je istaknuto kako će slavna glumica biti pokopana pored supruga Petera Shawa s kojim je u braku provela 53 godine, a sve to prenosi Sky News. Ne tako davno, na proslavi 25. godišnjice premijere Disneyjevog crtića Ljepotica i zvijer, ova glumica otpjevala je naslovnu pjesmu iz ovog crtića. Inače, Angela je u ovom šarmantnom filmu dala glas “gospođi Čajnik”, a mnogi je znaju po ulogama u filmovima i serijama “Samson i Dalila”, “Povratak Mary Poppins”, “Grinč”, “Dadilja McPhee”. ” i drugi. Kod nas je najpopularnija bila po ulozi u seriji “Ubojstvo, napisala je”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*