RADIMO I PO 16 SATI DNEVNO, JEDVA STOJIMO NA NOGAMA: Glumice iz FILMOVA ZA 0DRASLE se požalile šta je NAJTEŽI deo njihovog posla – Otprilike Novo
Portal October 14, 2022

Po.. glumice odlučile su otkriti javnosti nepoznate strane svog rada, a njihova iskustva prikupio je Daily Star.

“Seks na setu je puno teži jer morate biti u puno neudobnih poza i često ih morate raditi s kolegom koji nije baš sjajan… Zato najviše volim producirati vlastiti sadržaj”, objasnio je. 34-godišnja Britney, vrlo tražena u p… industriji.

21-godišnja Blake Blossom na Redditu je otkrila kako zapravo izgledaju njezini dani na setu Nedavno sam bila izvan grada tri mjeseca na setu.

Provodim oko osam sati snimajući na setu, a zatim još dva do četiri sata dnevno snimajući za društvene mreže.

Kad radimo kompliciranije scene, to ponekad traje od 14 do 18 sati. 10 sati tjedno montiram sadržaj koji snimam za sebe”, objasnila je tada.

OVDJE

“Kad imam naporan tjedan, obično radim 12 sati dnevno, a osam sati dnevno kada je slabiji tjedan”, rekla je.

“Jedva mogu stajati na nogama nakon radnog dana.”

To je potvrdila i Dani Daniels koja kaže da je posao toliko iscrpljuje da se često ne stigne vidjeti i čuti s prijateljima.

“Stalno sam na telefonu, provjeravam društvene mreže, OnlyFans… A onda se prebacim na laptop i sortiram e-poštu. Na telefonu i laptopu sam cijeli dan svaki dan. Kad ste konačno gotovi , samo želiš obući pidžamu i gledati TV.” kaže.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*