GOST EMISIJE ME JE NA KVARNO ISP1PA0! Natalija nikad iskrenije od dešavanjima van kamere – “To su TEŠKE PRIČE!”(VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 16, 2022

Natalija Simović, bivša advokatica, a sada voditeljka emisije “DNK” na televiziji Pink, u svojoj je ispovijesti govorila o događajima koje su ljudi imali prilike vidjeti, ali i onima koji nikada nisu emitovani.

Jednom prilikom osvrnula se na stravičnu tragediju kada je otkazano snimanje emisije jer je, kako je rekla, suprug toliko pretukao ženu da je jedva ostala živa, a sada je progovorila o svemu što je proživjela tijekom stvaranje ovog programa.

Otkrila je s čime se susreće tijekom snimanja s raznim sudionicima, na kakve je priče naišla, ali i kakve je komentare dobila.

Natalija priznaje da joj je jedna od najsmješnijih situacija bila kada ju je Deda Moša zgrabio i počeo pipkati pred kamerama, no istaknula je kako je bilo i puno dirljivih životnih priča koje su joj natjerale suze na oči i duboko je potresle .

“Meni je najkomičnija scena na snimanju serije DNK bila epizoda s Mošom. Svima su scene kad sudionici emisije prave lapsuse, ali bilo je puno situacija u kojima sam ih sažalio. Znate, To su teške životne priče, iako se na kraju svi drže tih lapsusa kad ih netko izgovori”, rekla je voditeljica na početku razgovora, pa kroz smijeh nastavila:

“Rekli su mi da su mi oči kur…ke, čovječe, deda Moša me je napipao u toj epizodi kad je počeo da me grli, sasvim spontano. Međutim, u emisiji nema ništa namješteno i zato je takav program. To je dokumentarni program.

Upadamo ljudima u kuće s upaljenim kamerama i tako počinje snimanje.Nikada ne pripremam pitanja,samo pustimo život da priča svoje i kopamo gdje se sudionici žele složiti.Bilo je i neugodnih situacija. Istjerali su nas iz dvorišta kao kokoške. Natjecateljica tjera ženu, a i mene s njom! Nikad nije bilo incidenata, srećom, ali ima svega”, objasnila je.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*