VODITELJKINE G0lLE FOTKE GLEDALA JE CELA SRBIJA, A TO JE NA KRAJU UNIŠTILO: Danas je DRUGA ŽENA, kako je moguće? – Otprilike Novo
Portal October 20, 2022

Prije devet godina voditeljica Milica Bursać pozirala je potpuno gola za jedan muški časopis i tada je otkrila da je na nagovor supruga pristala da se razgoliti, a jedan od razloga za tu odluku bila je teška financijska situacija.

“Kad su me pozvali iz  kategorički sam rekao ne. No, taj razgovor je čuo moj suprug Joca, koji me uvjerio da se slikamo! Rekao mi je da bi to mogao biti veliki pogodak za moju karijeru, da imam lijepo tijelo koje treba pokazati u tako prestižnom časopisu.

Dakle, suprug me nagovorio da se skinem i njegova podrška mi je bila iznimno važna. Nešto kasnije sam ih nazvala i rekla da se slažem”, ispričala je jednom prilikom voditeljica. Voditeljica je istaknula da se odlučila slikati gola jer joj je trebao novac.

“Moram priznati da sam u kriminalnoj financijskoj situaciji i svaki prihod mi je bitan. Nisam dobila nevjerojatno visok honorar, ali mi je to bilo dovoljno da budem zadovoljna i da si mogu priskrbiti neke stvari”, rekla je kada je pozirala gola za ovaj magazin, ali je kasnije požalila zbog svog postupka.

– Jedna sam od rijetkih koja je požalila zbog tog snimanja, ne zato što sam se obnažila u 38. godini, nego zato što se pokazalo da je taj potez bio pogrešan za nastavak moje karijere. Naime, u jednom sam trenutku htjela raditi u školi kao profesorica kratkih formi televizijskog novinarstva i privatne produkcije, jer za to imam obrazovanje, ali su me odbili upravo zato što sam se slikala za .

Ako u jednom trenutku odlučim da se više ne bavim televizijom i poželim da se bavim nečim drugim, mislim da će mi to biti velika prepreka u karijeri – izjavila je svojevremeno voditeljka.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*