OVA VATRENA BRINETA JE ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ: Internetom kruži njihova zajednička fotka, LEPA NA MAJKU! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 22, 2022

Ćerka Snežane Savić, koju je dobila iz braka sa Dragoslavom Lazićem, slika je i prilika svoje majke. Osim što je od majke naslijedila ljepotu, Anita je od nje naslijedila i glumački talent.

Iako je privatni život Snežane Savić oduvijek bio obavijen velom tajne, domaćoj javnosti je poznato da je ona svojevremeno bila u braku sa režiserom Dragoslavom Lazićem.

Iz te ljubavi 1980. godine rodila se njihova nasljednica Anita.

Anita Lazić je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti, a ipak je, kao kći svojih roditelja, svoj životni put ipak vidjela u glumi.

OVDJE

Nakon nekoliko zapaženijih uloga u serijama “Seljaci” i “Zvezdara”, kćerka Snežane Savić vratila se svom pozivu i danas se uspješno bavi novinarstvom.

Kako Anita danas izgleda javnosti je poznato, no dok je bila djevojčica majka ju je odlučila zaštititi od znatiželjnih pogleda, budući da je njezina karijera tada bila u zenitu.

Sada je rijetka zajednička fotografija majke i kćerka, iz razdoblja kada je Anita bila djevojčica, a već se vidjelo da će ljepotu naslijediti od majke.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*