IMAO S*KS SA ĆERKOM SVOJE SESTRE, NJEGOVA SUPRUGA SVE VIDELA! HRVATSKU POTRESAO SKANDAL: VIDELA SAM NJU NA NJEMU – Otprilike Novo
Portal October 23, 2022

U nastavku današnjeg teksta dotaknut ćemo se jedne teme koja je vrlo rijetka, a postala je bauk o kojoj se uopće priča, au javnosti se o ovoj temi malo piše. Naime, radi se o incestu koji je nekada u davna vremena bio više nego normalna stvar, a koji je bio raširen po cijelom svijetu, međutim, ako danas pomislite na takvo nešto, onda je to kazneno djelo, a sve ovisi od zemlje do zemlje, a ponekad se dobiju i zatvorske kazne.

No, ono što je šokantno je da je u plemenima, kao i u udaljenim ruralnim selima, ova pojava još uvijek normalna pojava, a pričom su definitivno najugroženije žene i djevojke koje cijeli život provedu u teškom psihičkom poremećaju jer toga. Stoga je i današnja priča vezana za ovu temu, a radi se o tome da nam dolazi iz Hrvatske, a potresla je cijelu zemlju. Naime, u mjesecu srpnju dogodila se priča koja je šokirala regiju, a sve je počelo tako što su dvije žene i muškarac proveli noć ispijajući alkohol, a završila je tako što su osuđeni na smrt i prinuđeni su platiti oko 20.000 dinara.

Naime, u stanu u Zagrebu žena (41), njezin suprug (37) i njegov nećakinja  proveli su noć uživajući u alkoholu, no kada im je alkohol došao o glavu, nastao je totalni kaos. Kako javlja portal “Danica.hr”, kada su zaspali, žena je ustala da pospremi sobu, a kada se vratila, zatekla je muža kod sestrične. “Vidjela sam je na njemu i pitala što rade. Znam da sam jako vikala i potom se sukobila s njima – ispričala je 41-godišnjakinja na sudu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*