PREMINULA POZNATA PEVAČICA! MOŽDANI UDAR JE DOKUSURIO, NIJE JOJ BILO SPASA, T**GEDIJA KOJA JE POTRESLA CELU SRBIJU! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 23, 2022

U nastavku današnjeg teksta, nažalost, ponovno ćemo se dotaknuti tragičnog trenutka, koji se dogodio upravo na današnji dan, a riječ je o legendarnoj pjevačici Veri Ivković. Naime, riječ je o ženi koja je doslovno obilježila 80-te godine prošlog stoljeća, a nažalost njezina karijera tragično je prekinuta, a razlog tome je bolest.

Inače, u 27. godini Verina kćerka Maja preminula je nakon duge i teške bolesti, a samo četiri godine prije nego što će ostati bez kćerke, ovoj legendarnoj pjevačici preminuo je suprug, pa su se tragedije nizale jedna za drugom. Tako su sve te tragedije dovele do toga da je njeno zdravstveno stanje bilo ugroženo, a na kraju je 2006. godine doživjela moždani udar, zbog čega je završila u Domu za stare u Rumi, kod Novog Sada. Kako su ispričali svjedoci, bila je doslovno pretučena smrću kćeri Maje pa nije htjela ni s kim komunicirati.

Njen unuk Danilo također je krenuo bakinim stopama, a pojavio se i u jednoj sezoni Zvveda Granda. “Ružno je to razdoblje za moju obitelj. Maja je bolovala od lupusa. Nisam bio toliko vezan za nju jer je zbog bolesti nisam često viđao. Bio sam više vezan za baku i djeda po kojima sam dobio ime. On je prvi umro, a za njim i Maya. Svima je teško pala njezina smrt, ali najteže je pala baki. Zbog toga se razboljela, a nakon nekoliko godina i preminula. Imala je dva moždana udara, pa smo je kasnije smestili u Dom za stare u Rumi. izjavio je neposredno nakon snimanja same emisije.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*