HRVATICE DOŽIVELE HOROR U BEOGRADU! Pokupio ih sa splava, zaključao u autu, nije ih puštao dok nisu POPUSTILE! Pojavio se i SNIMAK SVEGA! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 24, 2022

Dvije djevojke iz Hrvatske doživjele su horor u Beogradu i bile praktički kidnapirane

Nisu rijetke situacije u Beogradu da divlji taksisti ismijavaju naše građane, ali i strane državljane, naplaćuju im nevjerojatne cifre i voze sporednim ulicama.

No, u najnovijem slučaju prijevare, koji je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd, tvrdi se da su žrtve dvije djevojke iz Hrvatske. Navodno ih je prevario mladić te im je, kako stoji u objavi, samoinicijativno ponudio prijevoz od kluba na Savi do stana na Altini. Na snimkama sigurnosnih kamera vozilo nema taksi oznaku.

– Dvije djevojke iz Hrvatske opljačkao je u petak navečer momak koji im je ponudio pomoć da ih skine sa splavi oko 3.15 ujutro.

OVDJE

Kada ih je doveo u Altinu, tražio je od njih 22.000 dinara. Kad su odbili, zaključao je vrata i prijetio im, na kraju su platili, a jednoj je ispao telefon koji je uzeo i nije htio vratiti, izbacio ih je iz auta i otišao.

Imam i snimak kamere u ulici gdje ih je ostavio, ali se nažalost ne vidi registracija auta, ali možda ga netko prepozna ili je imao slično iskustvo. Prijavljeno je policiji – navedeno je na stranici Moj Beograd.Djevojke mole da im se javi netko tko može prepoznati vozilo ili tko je možda imao slično iskustvo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*