Ana (26) Ima Muža, Dečka I Devojku, A Kad Počne Gužva U Krevetu, 2 Pravila Svi Moraju Da Poštuju (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal November 5, 2022

Ana (26) ima muža, dečka i devojku, a kad počne gužva u krevetu, 2 pravila svi moraju da poštuju (VIDEO)

Čak i ljudi koji prihvataju koncept “otvorenog braka” bi se začudili kada bi čuli neobičnu priču Ane (26), kostimografa iz Čikaga, koja ima muža, ali i dečka… i devojku kako ona kaže, sve to odlično funkcioniše u praksi, jedino muku muče sa logistikom i organizacijom viđanja.

Ana je bila u braku s Džejkom četiri godine pre nego što je upoznala svog dečka Spensera, a nedavno i svoju devojku Eli.

– S Džejkom sam devet godina i u braku poslednje četiri. Bili smo u životnoj tački u kojoj se brak činio najboljom opcijom zbog finansijskih razloga. Još uvek smo veoma zaljubljeni, ali imam mnogo ljubavi i za druge ljude – navodi ona.

Iako nisu svi u međusobnoj vezi, izuzetno su dobri prijatelji i svi se dobro slažu.

OVDJE

– Živim s Džejkom, a Eli i Spenser žive u različitim državama pa je uvek teško zakazati zasebno vreme za svakog pojedinca – žali se Ana i dodaje da bi volela da svi u nekom trenutku mogu da žive zajedno, ali to trenutno nije realna opcija.

OVDJE

Izlasci između Ane i njenih pojedinačnih partnera obično se zakazuju mesecima unapred, a kada je u pitanju boravak u istom krevetu, to stvarno zavisi od svih koji su uključeni.Kad Spenser dođe, Džejk ide da spava na kauču.

Postaje klaustrofobičan i voli da nam da prostora kada imamo priliku da se vidimo. Spenser se žali da Džejk hrče, ali i kaže da je velika maza, pa mu je ponekad lepo da se “opusti” s njim kao prijateljem – objašnjava Ana.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*