NEĆU DEDICU DA ME HRANI PARAMA! Najlepša devojka srpskog fudbala poslala BRUTALNU PORUKU koja će mnoge ŠOKIRATI – Otprilike Novo
Portal November 8, 2022

Po mnogima najljepša, ali i najljepša djevojka srpskog nogometa, iskoristila je svoju popularnost da pošalje fantastičnu poruku.

Sanja Beba Kružević, glasnogovornica FK Vojvodina, nedavno se pohvalila da je na društvenoj mreži Instagram “prati” više od 100.000 ljudi.

Sanja je javnosti postala poznatija kada se našla u centru pažnje nakon konferencije za medije na kojoj je bila s tadašnjim trenerom novosadske “Stare dame” Nenadom Lalatovićem.

Vrućim objavama i objavama s vremenom je skupila veliki broj pratitelja, a to je iskoristila da se obrati prije svega ženama do kojih je njena poruka stigla.

“Cijeli život su me učili da se borim za sebe. Kada sam sa 14 godina htjela ići s frendicom na more – išla sam raditi na pumpu da zaradim za to more. Hvala roditeljima na tome! Učili su me poštovati novac od malih nogu i raditi.

Naučena sam da sve radim sama, da se oslanjam samo na sebe i eventualno na sestre (hehe). Nikad mi nije bila želja da se udam, u nekoj vjenčanici, nego da dobro zaradim, da mogu da obiđem svijet, da sve postignem svojim trudom i radom, a ne da mi neka dekica daje pare.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*