DEVOJKA SNIMILA MATORCA NA DELU! 17 miliona ljudi u šoku zbog klipa iz teretane, pozvala MUŽA, a onda usledio Š0K EPILOG! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal November 9, 2022

Osobna trenerica Heidi Aragon podijelila je na svom Tik Tok nalogu video iz teretane na kojem se može vidjeti kako stariji muškarac bulji u nju dok vježba, prenosi “nypost” “Ovaj jezivi starac stalno dolazi u teretanu i bulji u mene, ” kaže ona. u videu koji ima preko 17 milijuna pregleda. I doista, vidi se stariji muškarac u zelenoj majici koji ne skida pogled s plavuše.

Kako je dalje objasnila, o tome je obavijestila svog supruga cijelom slučaju rekla mu je kako joj je izuzetno neugodno zbog muškarca kojeg nemirno promatra, na što je on uzvratio stajući uz nju.

No, to curu nije spriječilo da “bulji” u njezino zategnuto tijelo.

Odlučila sam prestati vježbati i počela buljiti u njega, rekla je misleći da će ga to spriječiti.

OVDJE

Kako joj se činilo da je “shvatio poantu”, nastavila je vježbati, a prije završetka treninga ipak je odlučila “pročitati njegovu bukvu”.

Na snimci se ne čuje njihov razgovor, a Heidi je ispričala kako mu je skrenula pozornost da “ako će vježbati u tom dijelu dvorane, mora prestati buljiti jer joj je neugodno”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*