ANĐELA VEŠTICA ŽELI PETNAESTICE U GRUDI: U zadnjicu sam stavila implante veličine moje šake – Otprilike Novo
Portal November 11, 2022

Srpska starleta Anđela Veštica otkrila je da planira staviti grudi, ali da to ne može učiniti u Srbiji.

Anđela Veštica, koja je otkrila da je od fotografija na sajtu za odrasle zaradila stan od 300.000 eura, a nedavno je u emisiji šokirala Milicu Dabović kada je otkrila da se na Onlifensu kače pornografski sadržaj, rekla je da trenutno ima “desetke”, kao i da ne želi stati na tome.

Angela ne smatra da bi trebala prestati s operacijama te je otkrila da će ponovno otići u inozemstvo.

– Imam desetke, ali bih htjela povećati grudi! U Americi ima žena koje ugrade i do 3000 kubika, ali naši liječnici ne mogu dobiti toliko implantata pa bih morala na operaciju u inozemstvu – počinje priču Anđela Veštic i dodaje da ponekad ima zdravstvenih problema jer njenih velikih grudi:

– Boli me kralježnica kad dugo stojim ili čistim po kući. Onda moram leći da se odmorim. Nekad utrnem, ali onda odem na masažu i prođe. Koliko god da je teško, ja sam zadovoljna, jer ne bih voljela biti djevojka bez grudi.

Vještica je sa 19 godina prvi put povećala grudi:

– Onda sam stavila oko 275 kubika. Ukupno sam imala do sadčetiri operacije, a posljednju, kada sam ih ugradiolana desetke, radili smo prije šest godina. Nije me puno boljelo, sve sam izdržala kao čovjek – kaže reality zvijezda koja je dosad na operaciju grudi potrošila 20.000 eura

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*