DA LI JE OVO MOGUĆE?- Za ovo što je ovaj mladoženja uradio svojoj mladenki treba da dobije DOŽIVOTNU! ODMAH GA NAĐITE I UHAPSITE (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal November 11, 2022

Vjerujemo da ako pitate bilo koju desetogodišnju djevojčicu koji joj je san, gotovo sve će sanjati da će se jednog dana udati u velikoj bijeloj vjenčanici za princa na bijelom konju. Njih 90% nikada ne pronađe princa, a ima i onih koji su jako razočarani, a samo mali postotak njih uspije pronaći ljubav svog života. Jednostavno nikad ne znaš što te čeka u životu.

Jednostavno, u predbračnom životu, koliko god živio s nekom osobom, jednostavno ne možeš znati da je ta osoba za tebe. Imamo puno situacija, kada uđete u bračnu zajednicu, jednostavno se jedna potpuno promijeni. Kako vrijeme prolazi, počinje manje netolerancije, a sve što je nekada bilo jako lijepo, onda počinje smetati.

Ipak, u vrlo malom broju slučajeva mladenka na vjenčanju sazna da je napravila veliku pogrešku. Jednostavno, imamo situacije na internetu koje pokazuju da je jako pogriješila, a što je najgore, sve to dospijeva na društvene mreže, a ona doživljava jako veliku sramotu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*