Karleuša progovorila o Onlyfansu: Otvorit ću i ja tamo profil da me gledate ! Barem ćete znati za šta dajete novac (FOTO) – Otprilike Novo
Portal November 12, 2022

Pevačica Jelena Karleuša je pre nekoliko dana održala konferenciju za novinare na kojoj je najavila svoj novogodišnji nastup, uvredila glumca Miloša Bikovića, rekla šta misli o Dari Bubamari i Seki Aleksić, a pričala i o sajtovima za odrasle.

Pevačica Jelena Karleuša održala je pre nekoliko dana konferenciju za novinare na kojoj je najavila svoj novogodišnji nastup, uvredila glumca Miloša Bikovića, rekla šta misli o Dari Bubamari i Seki Aleksić, ali i o sajtovima za odrasle.

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović nedavno je otvorila nalog na Onlyfans-u, a sada je Jelena otkrila da li će se kad-tad odlučiti da se pridruži ovoj “zajednici”.

Mada, nedavno sam vidio da je i Madonna napravila profil na Onlifensu i baš bih volio vidjeti šta ona tamo objavljuje”.Ja kada otvorim profil barem ćete znati za šta dajete novac i da ćete uzivati.

Jelena, koja je nedavno otkrila da se rastaje od supruga Duška Tošića, rekla je zašto ga više ne pominje u svojim intervjuima: “Duško ne želi da pričam o njemu”.

Na pitanje da li sa njim komunicira preko advokata, kaže:

“Ne, njegov advokat često zove novinare. Ima jedan dobar advokat, ali moj je bolji”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*