“ŠI*ILA SAM NOGE STALNO, DAVALA…” Milica Dabović frapirala sve ŠOK priznanjem, OVO su svi detalji njenog INTIMNOG ŽIVOTA – Otprilike Novo
Portal November 14, 2022

Milica Dabović, najbolja košarkašica svih vremena u Srbiji, krajem prošle godine otišla je u mirovinu. No, od tada je njezin društveni život aktivan. Na Instagramu se jednostavno aktivirala, a kako je vrijeme odmicalo, na svom profilu počela je objavljivati ​​sve intimnije fotografije koje su joj donijele jako veliki postotak novih pratitelja, posebice muškaraca.

Kako je sama izjavila u medijima, jako ju je pogodila i nova emotivna veza, i to s gotovo duplo starijim muškarcem, a sada je prije nekoliko dana ponovno šokirala cijelu srpsku javnost otvorivši račun na internet fanu . Odmah se ogradila i rekla da se sprema okladiti s najboljom prijateljicom, a ako u prvih nekoliko dana ne zaradi 15.000 dolara, mogla bi zaključati račun. Dobro se zna što je onli fan i čemu služi, a može se reći da je Milica jako naklonjena novim brendovima.

Sada je ovoga tjedna gostovala kod Sanje Marinković, gdje je otvoreno progovorila o muškarcima, ali i svom intimnom životu: “Moji muškarci su mi uzeli sve, ja sam cijelo vrijeme širila noge, voljela, davala sve svemu što postoji, i uzeli su nju od mene su doslovno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac. Tako da sam takva kakva jesam, u tim trenucima sam htjela sve, da blista, da bude bajka, i svog princa kojeg sam našla, i svog bivšeg partnera, i oca mog djeteta, ali nisam uspjela. u tome.

Zato sam sada jako pažljiva, a sada slušam i jako je zanimljivo i učim jer iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve zaradio sa svoje dvije ruke i dvije noge i igrao igrao si samo kosarku i napravio si pakao od zivota ti sad drugacije razmisljas pa kad bih sada isto radio ne bih. Jesam li takav danas? Nisam – rekla je Milica Dabović u emisiji Magazin In.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*