ČESTO SU MI TRAŽILI S*KS PRED SVADBU: Bivša organizatorka venčanja otkrila SOČNE DETALJE I TAJNE zbog kojih su propadali brakovi! – Otprilike Novo
Portal November 15, 2022

Bivša organizatorica vjenčanja Nova Jules iz Škotske priznala je da bi je mladoženja prije svog velikog dana pitali za seks, a radila je i s mladenkama koje su uoči vjenčanja propitivale svoju seksualnost. Radila je kao organizatorica vjenčanja pet godina, a sada radi kao model OnlyFansa.

U razgovoru za Daily Star Nova je objasnila:

– Uživam gledati ljude kako se vjenčaju, ali za mnoge sam parove željela da što prije odrade taj čin i nestanu iz mog života.

OVDJE

Budući da sam organizatorica vjenčanja, shvatila sam da muškarci nemaju apsolutno nikakvih granica i pristojnosti – rekla je i nastavila –

Mladenci su mi često znali slati poruke na društvenim mrežama i govoriti da su se oduševili čim su shvatili da sam ja ta prava Radim njihovo vjenčanje. Neki su tražili da idem s njima u krevet – rekla je.

Nisu samo muškarci tražili s…

OVDJE

Nova je otkrila i da su je neke djevojke također tražile veze. Unatoč tome što je često bila dovedena u neugodan položaj, Novi je godilo udvaranje mladoženje prije vjenčanja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*