SANJE KUŽET PRIČALA O “SOKOVIMA” PA POKAZALA M**UNOŽJE! Š0K POZA I NIKAD KRAĆI MINIĆ: MORATE OVO DA VIDITE! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal November 15, 2022

“Zapravo, sve promjene koje su se godinama događale u mom životu bile su sukcesivne, spore, nekako sam mijenjala životne navike, ali opet, ponavljam, ništa se nije dogodilo preko noći, promijenila se samo jedna životna priča kada sam opet postala majka i kada Shvatila sam da se ne mogu oslanjati samo na mladost i genetiku, već moram učiniti nešto dobro za sebe i svoje tijelo”, započela je svoju priču popularna srpska voditeljica Sanja Kužet.

Vjerujemo da je svi znate po Zvezdama Granda gdje radi kao voditeljka, čiji je zaštitni znak posljednjih 10 godina. Tako je sada zajedno sa suprugom krenula u biznis zdrave hrane, koji je povezan sa zdravim napicima. Naime, to je s njezine strane nekako bila logična odluka, jer iako je već rodila dvoje djece, i dan danas ima savršenu liniju. Lansirala je kolekciju sokova pod nazivom “Eliksir”.

Voli i amaterski igrati tenis, kada sina vodi na trening, a pazi i što jede i pije te kada ide spavati. “Tako je zapravo nastala ta prva navika, a prava navika je definitivno izbacivanje kruha, i sve je krenulo malo po malo, birala sam što volim jesti i da ću izgurati cijeli dan, a dan je bio kaos, dvoje djece, kuća, posao, muž.

Usudila sam se to nesebično podijeliti s vama, isprobati, vidjeti o čemu se radi i ono što vam mogu reći je da ćete biti svježi, odmorni i nadasve zdravi jer ponavljanjem ovih sokova i tog programa detoksikacije iz mjeseca u mjesec nešto je što stvarno vidimo već nakon vrlo kratkog vremena”, istaknula je popularna TV voditeljica.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*