TRANSRODNA PEVAČICA ODUŠEVILA JE SRBIJU: Osvaja glasom i stasom, a ovako je izgledala dok je bila MUŠKARAC! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal November 16, 2022

Alina Juhart oduševila je javnost svojim izgledom u pjevačkom natjecanju, ali i priznanjem da je transrodna osoba, a ovako je izgledala kao muškarac Mariborčanka Alina Juhart pojavila se u pjevačkom natjecanju “Zvezde Granda” i privukla veliku pozornost javnosti.

Osim svojim specifičnim vokalom, publiku je osvojila i priznanjem da je transrodna osoba.

U velikoj ispovijesti koju je dala za “Grand online”, Alina je pričala o tome koliko joj je bilo teško nositi se s različitošću, ali i zašto nikada nije odustajala od sebe:

“Čak ponekad zaboravim da sam nešto drugačija, jednostavno iskusiti i živjeti svoju ženstvenost toliko da ponekad zaboravim”, rekla je.

Borba sa samim sobom trajala je dugo, a proces prihvaćanja nije bio lak. Alina je prihvatila sebe tek kada je postala žena, kako se oduvijek osjećala. Još se sjeća prvog osjećaja kada je upoznala samu sebe, a priznaje da nije bilo lako priznati okolini da je zapravo žena.

“Mislim da je to bilo kad sam bila djevojčica, ali to je proces, pa i dan danas sumnjam u sebe. Znate, nije to lak život.

Ponekad kad hodam ulicom ljudi me gledaju, a onda čuju glas, a ja moram objašnjavati ljudima. Ništa mi nije teško, ali prije svega želim pokazati da sam normalna žena koja se voli ljubiti, grliti, voljeti i živjeti punim plućima”, rekla je rekao je za “Grand Online”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*