NE ZNA SE KOJA JE BOLJA: Tea Tairović izašla sa majkom, muškarci ne znaju gdje da gledaju – Otprilike Novo
Portal November 17, 2022

Pjevačica Tea Tairović podigla je prašinu pojavljivanjem na jednoj beogradskoj reviji, što zbog izazovnog stajlinga, što zbog majke koja joj je pravila društvo.

Naime, Tea se pojavila u kožnim hlačama i jakni ispod koje su se jasno nazirale njene bujne grudi, a u crnini se pojavila i njena majka.

Kako vrlo pažljivo vodi računa o svom fizičkom izgledu, za što su, osim redovitih vježbi i njege, zaslužni i odlasci na klinike za estetsku kirurgiju, mnogi su Tairovićevu u šali zadirkivali da je na reviju sa sobom povela i sestru.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno napravila kaos u jednoj emisiji upravo zbog pitanja vezanog uz njezinu majku. Tei je tada zasmetalo pitanje: “Je li istina da nemaš svoje ja jer si pod velikim utjecajem svoje majke?”.

– Odakle ti hrabrost da me to pitaš? Ovo vrijeđa i mene i moju majku – rekla je Thea nakon što se oporavila od šoka što je čula pitanje.

Voditeljica je tada objasnila da je to pitanje postavila jer je Tea “jedna od rijetkih djevojaka koja u intervjuima priznaje da se o svemu savjetuje s mamom” te da je i sama žao što nije poslušala mamu kad joj je davala savjete, nakon čega je intervju završen. nastavak.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*