Jezivo zvuči! D0ći će vrijeme u JULU… – krv u žiIama lede posljednje riječi Baba Vange – kazala je ovo, a potom umrla – Otprilike Novo
Portal January 2, 2023

Naime, Baba Vanga je netko tko definitivno za sobom povlači vrlo veliku misteriju, a o kojoj se može puno napisati. Poznato je da je baba Vanga imala puno svojih pokojnika, a nije ni čudo, kad znamo da joj je gotovo cijela pozornica otišla u Bugarsku da proriče budućnost. Poznato je i da su tek neki od njih u javnosti isticali kakva im je tada zapravo sudbina bila prorečena.

Jedna od najpoznatijih priča svakako je ona kada su Brena i Saša Popović otišli u njenu kuću, a ona im je tada prorekla da će za vrlo kratko vrijeme doći do razlaza, što se na kraju i dogodilo. Između ostalog, prorekla im je da će ih sudbina ponovno spojiti, a Sale Popović je čak otišao u krajnost pa ju je pitao kada će umrijeti. Kako smo doznali, tada mu je nasamo rekla kada će se to dogoditi, a on tu tajnu nikada nije otkrio.

Jedna od poznanica koja je išla kod proročice bila je Silvana Armenulić, a ona je išla kod nje dva puta mjesečno, a nije je htjela primiti, nakon čega je nekoliko dana nakon odlaska proročice umrla u prometnoj nesreći. Današnja uvjerenja vezana su za to da je znala da će pjevačica umrijeti, pa je nije primila.

Priča se da su, kada je umrla u svom selu, kazaljke na satu prestale raditi, a ona je rekla mnogo stvari u svojoj budućnosti, što se zaista i dogodilo. Podsjetnici na njezine posljednje riječi bili su vezani uz novac, a bili su da će doći dan kada novac više neće vrijediti, a da će nematerijalno pobijediti materijalno.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*