GOLE GRUDI LELUJAJU NA SVE STRANE, A TEK DOLE DA VIDITE! Šavija ovako zgrće LOVU – Kućni snimak usijao mreže! (VIDEO)

Starleta Nataša Šavija digla je pometnju novim eksplicitnim videom kojim se pohvalila na društvenim mrežama.

Nataša Šavija već neko vrijeme blista vrućim fotografijama koje objavljuje na svom Instagramu, ali i na stranici za odrasle na kojoj ima nalog. Starica koju smo upoznali u reality showu Parovi ponovno je objavila eksplicitnu snimku koliko je zaludila muškarce, a nakon samo nekoliko sati prikupila je nekoliko tisuća lajkova.

Nataši nisu strane ni snimke 18+ zahvaljujući kojima je sebi već uspjela osigurati krov nad glavom, a nova snimka nastala je upravo u njenom novom domu. Kontroverzna starleta skinula se do gaćica i zavodljivo zavijala bokovima. Na sebi je imala samo tange i prekratki top koji je više pokazao nego sakrio. Dok je micala bokovima, gole su joj se grudi njihale na sve strane, a kad se okrenula, zadnjicu su joj prekrile tange.

Starleta se zamalo našla u središtu pozornosti zbog veze s Markom Osmakčićem. Njih dvoje objavljivali su zajedničke fotografije u golišavim izdanjima, a što se zapravo dogodilo među njima ostalo je otvoreno pitanje.

Zbog golišavih videa i eksplicitnog sadržaja Nataša Šavija često je na meti okrutnih kritičara, a nedavno je odlučila da se obračuna sa hejterima i otkrila koja joj je najveća novogodišnja želja.

Pogledajte video koji je uzburkao mreže, a njezine pratitelje ostavio “bez riječi”

View this post on Instagram

A post shared by Nataša Šavija (@natasa.savija)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *