POSLE 18+ VIDEA, IZNENADILA NOVIM SNIMKOM IZ STANA! Milica Dabović se pohvalila – Svi BRUJE o tome šta joj visi na zidu – Otprilike Novo
Portal January 17, 2023

Bivša košarkašica Milica Dabović pohvalila se poklonom koji je dobila na društvenim mrežama, a njeni pratioci primijetili su još nekoliko detalja iz stana.

Od trenutka kada je otvorila nalog na sajtu za odrasle, gde objavljuje golišave fotografije i zarađuje, Milica Dabović ne prestaje da šokira svoje pratioce na društvenim mrežama. Hiljade pretplatnika u samo nekoliko dana, vruće slike i sulude cifre koje se pominju u medijima, učinili su da Milica Dabović postane “tema broj 1”. Istovremeno, Milica je na društvenim mrežama dobila i podršku i kritike, a potom je otkrila da Onlifens doživljava kao igru ​​koju može prekinuti kad god poželi.

Dabović na Instagramu objavljuje i neke od svojih golišavih videa, a ovoga puta objavila je nešto drugačiji video od onih na koje smo navikli posljednjih tjedana. Nije snimljena polugola, u donjem rublju, ali bivša košarkašica pokazala je dio stana i poklon koji je dobila – košaru crvenih ruža.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*