NEMA VIŠE PLAVU KOSU, S NAOČARIMA I U CRNOM: Ovako je izgledala Mirnesa Miki kad su je hapsili! NEPREPOZNATLJIVA (FOTO)

Mirnesa S. (42), bivša konobarica koja je osumnjičena za pronevjeru milijun eura jednoj tvrtki u Njemačkoj, uhićena je sinoć u zračnoj luci u Stuttgartu, javlja Bild.

Opasna Mirnesa je, kako prenose njemački mediji, policiji ranije preko svog odvjetnika poručila da će se sama predati.

Kako je priopćila njemačka policija, Mirnesa je u Stuttgart došla iz Crne Gore, a prilikom uhićenja je bila mirna.Inače, nakon uhićenja na društvenim mrežama osvanula je Mirnesina fotografija na kojoj se vidi da je sat neprepoznatljiv. Plavu kosu obojila je u tamnije, bila je odjevena sva u crno i nosila je naočale, valjda zbog vida.

Podsjetimo, Mirnesa S. osumnjičena je za krađu milijun eura jednoj njemačkoj tvrtki, nakon čega je nestala, a u Stuttgartu je poznat je i pod nadimkom Mickey.

Prije ove firme radila je kao konobarica, a porijeklom je iz grada Busovače u Bosni i Hercegovini.

OVDJE

Inače, Mirnesa Bešlić iz Busovače ima brata blizanca, još jednu sestru i majku. Njen otac Ismet Bešlić preminuo je prošle godine. Sagradio je veliku kuću u Busovači, gdje su, pričaju susjedi, povremeno dolazili.

Njemački Bild je ranije otkrio da Mirnesa živi na trećem katu stambene zgrade u Kanstatu. Odatle je do glavnog ulaza u prostorije kriminalističke policije bilo svega 250 metara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *