OTKRILA SAM ZVER U SEBI, VOLIM I PILETINU! NAJS*KSEPILNIJA BAKA na internetu i spremna za novu ljubav: Mlađi su od mojih sinova! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal January 24, 2023

Obožavatelji su za titulu najseksi bake na internetu odabrali Andreu Sunshine, koja je prava zvijezda društvenih mreža, a to im je pošlo za rukom zbog njezinih provokativnih i golišavih fotografija.

Za britanski tabloid “San” otkrila je koliko joj pratitelja šalje poruke, pokušava uspostaviti kontakt s njom, dobiti njen broj.

Mogli bi to biti, kaže, dvadesetogodišnji mladići, mlađi od njezinih sinova.Meni je to smiješno, nasmijem se takvim porukama. Ja sam seksi i to je to, a također provodim puno vremena vježbajući. Želim biti u formi – otkriva.

OVDJE

Obitelj ju podržava u svemu, no njeno ponašanje na društvenim mrežama ipak smeta jednom članu obitelji, njezinom devetogodišnjem unuku.

– Malo je sramežljiv. Voli pričati o meni, ali ponekad primijetim da mu nije ugodno gledati moje provokativne fotografije, ili kad ih gledaju njegovi prijatelji – kaže i dodaje da je ostatak obitelji ponosan na nju.

Andrea, rođena Brazilka, živi u Londonu i kaže da je njezina popularnost tolika da ne može otići ni u teretanu, a da je ne prate horde muškaraca koji je prepoznaju s fotografija na društvenim mrežama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*