TRAGEDIJA – POZNATI FUDBALER POGINUO U TURSKOJ! Trener se oglasio, novinarka zaplakala – odmah je pokrila lice! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal February 7, 2023

Tragična vijest stiže iz Turske, u razornom potresu koji je u ponedjeljak ujutro pogodio tu zemlju smrtno je stradao vratar nogometnog kluba Malatija Ahmet Ejup Turkaslan (28). Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u ruševinama dan nakon katastrofe koja je pogodila cijelu zemlju, a informaciju o njegovoj smrti prenio je trener Jilmaz Vural.

Strašnu vijest s terena objavio je u izravnom televizijskom prijenosu, a novinarka koja je iz studija pratila njegovo sudjelovanje teško je podnijela tu vijest. U jednom trenutku spustila je lice i prekrila ga rukama, a potom je morala skinuti naočale, a kolege koji su radili prijenos ubrzo su joj skinuli okvir. Umjesto slike iz studija osvanula je fotografija preminulog vratara.

“Nažalost, naš Ahmet je mrtav. Sada se rješavaju njegovog beživotnog tijela. Nažalost, nije živ”, bilo je sve što je kroz suze uspio izgovoriti Vural. I njega su svladale emocije kad je dao ovu izjavu, o čuvaru mreže s kojim je donedavno radio u Malatiji.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*