Pamela je na polovini ŠESTE DECENIJE, a izgleda kao da joj je 30 godina: Njena ATRAKTIVNOST I FATALNOST nemaju konkurenciju, popadat će vam vilice – Otprilike Novo
Portal February 10, 2023

Kao što i sami vidite, u nastavku našeg današnjeg teksta pisat ćemo o Pameli Anderson koja je i danas definicija prirodne plavokose ljepotice. Podsjećamo, ova ljepotica proslavila se hit serijom “Bay Watch” u kojoj je glumila s popularnim holivudskim glumcem Davidom Hasselhoffom. Muškarci su se zaljubljivali u nju, a ona je bila san svakog tinejdžera u njenoj eri.

Postala je poznato ime u privatnim videima, jer je bila prva slavna osoba koja je snimila seksi video sa svojim dečkom Tommyjem Leejem, bubnjarem Motley Cruea. Podsjećamo, snimili su film od gotovo 30 minuta na jahti negdje u izolaciji gdje su vodili ljubav, a taj je video postao viralan, pa čak i pušten u videoteke u rubrici Video. Kasnije je njezin primjer jako dobro kopirala Severina, a svi znamo što se nakon svega dogodilo.

No, iako je nagazila na salo u šesto desetljeće, i dalje izgleda savršeno, a kada pogledate njezine fotografije na Instagramu, možete reći da nema nimalo celulita. Mnogi kažu da je to fotošop, ali kada neke novine objave njezinu fotografiju s javnih događanja, onda za fotošop nema vremena, a može se reći da joj na izgledu mogu pozavidjeti i duplo starije djevojke.

Kako je sama izjavila, tu je i genetika, kao i činjenica da ide u teretanu i pazi što jede:””Iako pomičemo svoje granice izvan zone komfora, briga o sebi je važna. imam sreće. Idem u Klara Beauty Lab kad god sam u New Yorku. Ona je najbolja. Stalo mu je do moje ljepote. Njezine su metode prilagođene svakoj osobi i uvijek su drugačije, njeguju i pomlađuju.” rekla je lijepa Pamela.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*